Futisreissu Englantiin (ja Walesiin) elokuussa 2005

Osa VII: torstai 25.8.2005, York / Manchester

York Torstai oli matkamme viimeinen päivä perillä ja siitä muodostui hivenen mitäänsanomaton päivä allekirjoittaneelle. Me olimme niin väsyneitä reissaamisesta, että ainoastaan Jussi jaksoi lähteä käymään Yorkissa muiden jäädessä viettämään päivää Manchesteriin. Jussi kirjoitti jutun tuosta reissustaan, jonka pohjalta voisi päätellä, että paikka oli osoittautunut juuri niin hienoksi muin mitä edellisellä saarivaltion reissullamme olimme sitä ohimennen nähneet.

Sinclair's Oyster Bar Meillä muilla päivä meni kovin tuttuja raiteita pitkin eli siis söimme ja nautimme pubien tarjoilusta täysin rinnoin. Ruokailimme alkumatkasta tarkistetussa Oxissa, jonka grillipihvit ja Chorizon-makkarat olivat mahdottoman hyviä sekä luonnollisesti rasvaisia. Jos vielä ennen tätä ei jollain ollut pakki mennyt sekaisin brittiläisestä rasvapitoisesta ravinnosta niin nyt viimeistään. Suosittelemme silti lämpimin rinnoin.

Hotellihuone Kävimme välissä hotellilla ottamassa nokoset ja virkistäytymässä, jonka jälkeen Esko ja Jukka lähtivät viettämään iltaa pubiin, jonne allekirjoittanut ei enää jaksanut lähteä. Kaikki reissaaminen ja muu matkaväsymys ajoivat raavaan miehen yksinkertaisesti siihen pisteeseen, jossa nukkuminen oli ylivoimaisen houkuttelevaa. Illalla jossain vaiheessa tosin kävin vielä nurkalta hakemassa kebabin. Tällä kertaa sentään osasin valita kooltaan sopivaksi osoittautuneen lasten annoksen. Jussikin pääsi takaisin Yorkista ja kaikki kolme osasivat takaisin hotellille.


Seuraavaksi osa VIII eli paluu kotimaahan tai takaisin pääsivulle.


Päivitetty 20.2.2006, reportterina edelleen Hapa