Vaakku - vaeltajan käsikirja


Uusin Vaakun versio:
Vaakku - vaeltajan käsikirja - v.15 (9.9.2014) (pdf, 5 Mt)
(Vaakku julkaistu netissä ensimmäisen kerran 21.12.2012 - v.14)


Vaakku sopii käytettäväksi muun muassa partiossa, Luonto-Liiton, Suomen Ladun ja muussa retkeilyhenkisessä toiminnassa ja apuna vaellusten suunnittelussa. Kokeneemmat vaeltajat toivottavasti löytävät vaelluksen perustietojen lisäksi Vaakusta uusia pieniä vinkkejä retkiarkeen ja ajatuksia luontoon. Kaikkee ei oo tarkoitus kertoo - suurinosa asioista pitää itse kokea! Näinpä mene metsään seurassa tai itseksesi, kaverin tai serkun kanssa, liity partioon, mene retkeily- tai vaelluskurssille tai hakeudu muuhun retkiseuraan! Oikean vaelluksen jälkeen lue Vaakku uudelleen ja tuumaile sen vinkkejä ja ajatuksia sitten, kun käytännön kokemusta tuntureista tai vaaroista jo hieman kenkien pohjissa on!

Vaakku on suunniteltu tulostettavaksi A5-koon vihkoseksi. Paremman laatuisen vihkosesta saa, jos Vaakun tulostuttaa asiansa osaavassa painotalossa.

Tekijät ottavat mielellään palautetta, kehitysehdotuksia ja vaikkapa omia vaellusvinkkejä Vaakkuun lisättäväksi! ( sposti: ville.arvio palvelimella jyu.fi ).

Tekijänoikeushuomautus Vaakun käytöstä

Linkataksesi Vaakkuun, linkkaa nettisivuun pdf:n sijaan - pdf kun päivitetään aika ajoin.
- www.jopary.net/vaakku -