Mitä asioita kurssilla käsiteltiin mielestäsi liikaa? Entä liian vähän?

 1. 6ov voisi vastata kurssin työmäärää ehkä todenmukaisemmin, jonka voinee vahvistaa jokainen kurssilla olija. opettaa kuitenkin koodamaan.
 2. Ainoa huono asia tähän liittyen on se, että lehtori Lappalainen ei opeta kuin laitoksen kahta kurssia.
 3. Demot ja harjoitustyön teko vievät todella paljon aikaa. Tällä kurssilla saa todellakin tehdä töitä, mutta ei tätä asiaa muuten opi.
 4. Ei otettu huomioon, että jotkut eivät olleet elämässään ohjelmoineet kuin ohjelmointi 1:n (/johdatus ohjelmointiin) ja opetus tuntui keskittyvän pienen ikänsä koodanneihin nörtteihin!! Hermot menee kun ei osaa eikä kukaan suostu sitä ymmärtämään.
 5. Hyvä kurssi.
 6. Ihmettelen, että tehdyillä demotehtävillä on niin suuri paino, vaikka samat tehtävät ovat toistuneet vuodesta toiseen ainakin C++:ssa.
 7. Javan voisi korvata C:llä tai C++:lla. Tai ainakin C/C++-osion tulisi olla paljon laajempi. Ihmettelen miksi Java on valittu ykköskieleksi. Niin tärkeää kieltä kuin C on ehdottomasti opetettava, vaikka sitten erillisellä kurssilla.
 8. Kurssin demoihin ja harjoitustyöhön menee aikaa aivan tuhottoman paljon. Kurssilla oppii ohjelmointia ainakin jos sitä ei oppinut Ohjelmointi ykkösellä.
 9. Kurssin sisältö on hyvä, mutta työmäärä suhteessa 4 ov:hen on selkeästi liikaa. Nykyisellä sisällöllä oikea kurssin laajuus pitäisi mielestäni olla 6 ov.
 10. Lappalainen teettää niin paljon hommia, että 4ov on aika vähän.
 11. Liikaa Javaa, liian vähän C++.
 12. Menee jo oman vaatimustasoni yli. Ohjelman teimme, mut en varmaan oppinut enempää kun perusohjelmoinnin paremmin.
 13. Ohjelmointi 1 ja 2 epätasapainossa. Keskiarvona varmaan ihan OK työmäärä näiden kahden välillä...
 14. Tälle pitäisi olla vielä jälkikurssi, jossa kerrottaisiin kuinka samoja asioita olisi voinut lähestyä design patternien tms näkökulmasta.
 15. hyvä mutta työläs kurssi, vesalle propsit
 16. voi johtua varmaan myös lappalaisesta, mutta töitä kyllä piti tehdä paljon, mutta kyllä siinä opittiinkin. kaksi normaalia 2ov kurssia suorittaisi paljon helpommin kuin tämän 4ov kurssin. mutta lappalainen on ehdottomasti parhaita(ellei paras) luenoija tällä laitoksella ja kun asiat tuli opittua hyvin, tuli siitä onnelliseksi ettei jaksa opintoviikkojen vähyydestä liikaa ruikuttaa.