Lisää minusta

Papu

Ilahdun esimerkiksi keskusteluista sukupuolihistoriasta, työn historiasta ja sodan kokemushistoriasta, muistelukerronnasta, muistitiedosta, kaunokirjallisuudesta, kissoista, vuodenajoista, kummityttöni naurusta, väreistä, kirjastoista, kirjakaupoista, oopperasta, kukista, kotimaan matkailusta, kansallispuistoista, Koiramäestä, pukudraamoista sekä vuosia ja välimatkaa kestävästä ystävyydestä.

Asun Jyväskylässä. Kotikaupunkini on luonnonläheinen ja urheilullinen pieni kaupunki, jossa on avoin ja ystävällinen ilmapiiri. Olen kotoisin Leivonmäeltä, joka on kylä Jyväskylän eteläpuolella. Nykyään Leivonmäki on osa Joutsaa. Keskisuomalainen metsiä, mäkiä ja järviä täynnä oleva maisema on sielunmaisemani - täällä on hyvä hengittää.

Kissani Papu on erittäin hyvä kehräämään. Se on syntynyt kesällä 2008. Papu on löytökissa, joka on asunut kanssani maaliskuusta 2009 asti.

Rakkain harrastukseni on kirjallisuus. Luen niin paljon kuin ehdin sekä kotimaista että ulkomaista kirjallisuutta rentoutuakseni ja viihteeksi.

Tutkijan työ kaipaa vastapainoksi jotain, josta syntyy jotain konkreettista. Siksi olen varovasti opetellut erilaisia käsitöitä. Olen ommellut, virkannut ja neulonut helppoja pikkutöitä. Olen myös melko aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Erityisesti blogimaailma on vienyt minut mukanaan sekä lukijana että sisältöjen tuottajana. Fyysistä ja henkistä hyvinvointia ylläpidän kollegoiden kanssa jaetulla sulkapallovuorolla sekä vesijuoksemalla.

Kuva: Markku Saari