Tuoteselosteet

Tältä sivulta saat lisätietoa tilattavissa olevista tuotteista joko aakkosjärjestyksessä tai tuottajien mukaan järjestettynä.

Elonkehä 1/2018 "Pohjoinen" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 2/2018 "Teknologian kritiikki" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 3/2017 "Vuorovaikutus" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 3/2018 "Tunto" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 4/2017 "Metsä" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
En liity nyt jäseneksi (Jolppi ry)
Grahamjauho (täysjyvävehnää, jyvän ulompi osa jauhettu karkeammaksi kuin sisempi osa), 1 kg (Juholan tila)
Hahtuvalanka, noin 40 g (Niemelän lammastila)
Väreinä valkoinen ja vaaleanharmaa. Vyyhdet ovat noin 40 g:n painoisia, hinta 10 €/100 g.
Hampunsiemen, 250 g (Töysän hampputila)
Herne (kuivattu), 1 kg (Juholan tila)
Highland chorizo-makkara (nautaa ja sikaa), noin 400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Naudan- ja sianliha (75 %), vesi, perunatärkkelys, suola (1,7 %), mausteet (chili, paprika, mustapippuri, cayennepippuri, oregano, rosmariini, valkosipuli, sinapinsiemen, kumina).
Highland-grilleri grillimakkara (nautaa ja sikaa), noin 400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Luomunauta (80 %), sianliha, vesi, perunatärkkelys, suola (1,7 %), mausteet (maustepippuri, inkivääri, paprika, korianteri, sinapinsiemen, curry, chili, muskotti, stabilointiaine E452, hapettumisenestoaine E300, säilöntäaine E250).
Highland-naudan burgerjauheliha, 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan jauheliha, 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan kulmapaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan kuutioliha, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan luuton keittoliha, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan paahtopaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan paistisuikale, noin 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan pataliha, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan sisäpaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan sisäpaistikäriste + valmistusohje, noin 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan suolaliha (siivutettu), noin 300 g (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan ulkofile, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan ulkopaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-palviryynimakkara (nautaa ja sikaa), noin 400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Luomunauta (75 %), sianliha (5 %), vesi, tattariryyni, perunatärkkelys, suola (1,7 %), sipuli, mausteet (maustepippuri, mustapippuri, paprika, korianteri, sinappijauhe, sokeri).
Hiivaleipäjauho (vehnää; jyvän välikerroksesta), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Horsmahunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Härkäpapu (kuivattu), 1 kg (Nojosniemen tila)
Härkäpapu-tattaripasta, Conchiglie (simpukka), 250 g (Keskisen mylly)
Tattarijauho, härkäpapujauho, vesi.
Härkäpapurouhe, 500 g (Nojosniemen tila)
Istuimenalunen lampaantaljasta (Niemelän lammastila)
Joulupuuroseos (ohra-, vehnä-, speltti- ja kauraryynejä), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Jäsenyys vuodelle 2018–19 (Jolppi ry)
Kananmunat, 10 kpl:n kenno (Piesalan tila)
Kananmunat, 6 kpl:n kenno (Oikarinlaidan lintutila)
Kanervahunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Karitsan entrecote, noin 500–600 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan jauheliha, noin 500 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan kare, noin 600 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan ribsit, 700–900 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan täyslihasäilyke (mausteinen), 200 g (Niemelän lammastila)
Karitsan palapaistiliha, mustapippuri, rosmariini, valkosipuli, suola (1,5 %).
Karitsan täyslihasäilyke (mausteinen), 400 g (Niemelän lammastila)
Karitsan palapaistiliha, mustapippuri, rosmariini, valkosipuli, suola (1,5 %).
Karitsan täyslihasäilyke, 200 g (Niemelän lammastila)
Karitsan palapaistiliha, suola.
Karitsan täyslihasäilyke, 400 g (Niemelän lammastila)
Karitsan palapaistiliha, suola.
Karitsan ulkofile, 400–900 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan viulu, 2,5–3 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsanvilla, 100 g (Niemelän lammastila)
Kaurahiutale, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Kaurajauho (täysjyvä), 900 g (Nojosniemen tila)
Kauralestyjauho (jyvän sisäkerroksesta), 1 kg (Juholan tila)
Kauranjyvä, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Kaurarouhe (hieno), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Kauraryyni, kokonainen, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Kauratalkkuna, 700 g (Oksalan perinnetila)
Kokojyvävehnäjauho (jyvän kaikilla kerroksilla sama jauhatuskarkeus), 1 kg (Juholan tila)
Kolmen viljan rouheseos (vehnä, kaura, ruis), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Kolmisäikeinen karstalanka, tummanharmaa, 100 g (Niemelän lammastila)
Vyyhdet ovat painoltaan 100–120 g, hinta 10 €/100 g.
Kotipuutarhan omenamehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Kuningatarhillo (mustikka-vadelma), 2 dl (Järvenpään tila)
Mustikka ja vadelma (yhteensä 70 %), sokeri, pektiini, sakeuttamisaine.
Kuusenkerkkä-tyrniglögi 'Pyrytoti', 5 dl (Vavesaaren tila)
Vesi, omenamehu, tyrnimehu (7,7 %), kuusenkerkkäsiirappi (3 %), sokeri.
Kuusenkerkkäsiirappi, 1 dl (Järvenpään tila)
Kuusenkerkkä, sokeri, vesi.
Lakkahillo, 100 g (Vavesaaren tila)
Lakka (50 %), ruokosokeri, vesi, pektiini, sitruunahappo, ksantaani.
Lampaanmaitosaippua, laventeli, noin 50 g:n pala (Niemelän lammastila)
Lampaanmaito, kookosrasva, rypsiöljy ja laventeli.
Lampaanmaitosaippua, laventeli, noin 60 g:n pala (Niemelän lammastila)
Lampaanmaito, kookosrasva, rypsiöljy ja laventeli.
Lampaanmaitosaippua, laventeli, noin 70 g:n pala (Niemelän lammastila)
Lampaanmaito, kookosrasva, rypsiöljy ja laventeli.
Lampaantalja, lyhytvillainen (villan pituus alle 6 cm) (Niemelän lammastila)
Lampaantalja, pitkävillainen (villan pituus yli 6 cm) (Niemelän lammastila)
Lampaanvilla, 100 g (Niemelän lammastila)
Lettujauho (vehnää ja ohraa), 1 kg (Juholan tila)
Vehnäjauho, grahamjauho, ohrajauho.
Maa-artisokka, 1 kg (säävaraus) (Järvenpään tila)
Mannaryyni (vehnää; jyvän sisäkerroksesta), 1 kg (Juholan tila)
Mansikka-raparperimehu, 2 dl (Vavesaaren tila)
Vesi, kylmäpuristettu mansikkamehu (19 %), kylmäpuristettu raparperimehu (19 %), sokeri, saskatoonmehu, rakenteensäätöaine (ksantaanikumi).
Mansikka-raparperimehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Vesi, kylmäpuristettu mansikkamehu (19 %), kylmäpuristettu raparperimehu (19 %), sokeri, saskatoonmehu, rakenteensäätöaine (ksantaanikumi).
Mansikkamehu, 5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu mansikkamehu (85 %), raakaruokosokeri, sitruunahappo.
Marmeladimakeinen, Hilja & Otto (tyrni-mustaherukka), 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, tyrni ja mustaherukka (yhteensä 10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Hyvä Tuomas (glögi), 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, mustaherukka ja mansikka (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), mausteet (neilikka, vanilja, kardemumma, kaneli).
Marmeladimakeinen, Karpalo, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, karpalo (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Mustikka, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, mustikka (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Puolukka, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, puolukka (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Tyrni, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, tyrni (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Mausteinen viherherukkamarmeladi, 100 g (Vavesaaren tila)
Ruokosokeri, viherherukka (44 %), paprika, hyytelöimisaine (pektiini), mausteet, suola.
Metsäkukkahunaja, 1 kg (muovisanko) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 300 g (lasipurkki) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 350 g (muovinen puristepullo) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 450 g (muovipurkki) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 500 g (lasipurkki) (Mesimäen hunajatarhat)
Monimanna (vehnää, ohraa ja kauraa), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Muikkuja tomaatti-valkosipulikastikkessa, 220 g josta muikkua 170 g (Puula-Särvin)
Muikku, tomaattisose, valkosipuli, rypsiöljy, suola (1,3 %).
Muikkuja tomaattikastikkessa, 220 g josta muikkua 170 g (Puula-Särvin)
Muikku, tomaattisose, rypsiöljy, suola (1,3 %).
Muikkuja öljyssä, 220 g josta muikkua 170 g (Puula-Särvin)
Muikku, rypsiöljy, suola (1,5 %).
Mustaherukka-mansikkaglögi, 5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu mustaherukka- ja mansikkamehu, vesi, raakaruokosokeri, mausteet (kardemumma, neilikka, kaneli, vanilja), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Mustaherukka-mansikkaglögitiiviste, 2,5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu mustaherukka- ja mansikkamehu, raakaruokosokeri, mausteet (kardemumma, neilikka, kaneli, vanilja).
Mustaherukkahyytelö, 2 dl (Järvenpään tila)
Mustaherukka, sokeri, pektiini
Mustaherukkamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Sokeroitu, höyrystetty.
Mustikka-puolukkaglögi 'Talven taikaa', 5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu mustikkamehu, puolukkamehu, vesi, raakaruokosokeri, mausteet (kardemumma, neilikka, kaneli, inkivääri).
Mustikka-puolukkamehu, 2 dl (Vavesaaren tila)
Vesi, kylmäpuristettu mustikkamehu (33 %), kylmäpuristettu puolukkamehu (7 %), sokeri.
Mustikka-puolukkamehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Vesi, kylmäpuristettu mustikkamehu (33 %), kylmäpuristettu puolukkamehu (7 %), sokeri.
Mustikkahillo, 100 g (Vavesaaren tila)
Mustikka (55 %), raakaruokosokeri, vesi, pektiini, sitruunahappo.
Mysli, mustikka, 400 g (Vavesaaren tila)
Kaurahiutale, vehnähiutale, ruishiutale, ohrahiutale, sokeri, mustikka (4,5 %), pellavarouhe, hunaja, rypsiöljy, vesi.
Mysli, siemen, 400 g (Vavesaaren tila)
Kaurahiutale, spelttihiutale, kauraryyni, siirappi, hampunsiemen (5 %), auringonkukansiemen, rypsiöljy, vesi, kurpitsansiemen, pellavansiemen, chiansiemen (2 %).
Mysli, tyrni, 400 g (Vavesaaren tila)
Kaurahiutale, ruishiutale, ohrahiutale, sokeri, pellavarouhe, tyrnirouhe (3 %), hunaja, rypsiöljy, porkkanarouhe, vesi.
Neljän viljan hiutale (kaura, vehnä, ohra, ruis), 1 kg (Juholan tila)
Ohrahiutale, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ohrajauho (täysjyvä), 1 kg (Juholan tila)
Ohramanna, 700 g (Oksalan perinnetila)
Ohranjyvä, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ohrarouhe (hieno), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Ohraryyni, kokonainen, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ohraryyni, rikottu, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Olen jo jäsen (Jolppi ry)
Pannariseos (vehnää, kauraa ja härkäpapua), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Paseerattu vadelmahillo, 2 dl (Järvenpään tila)
Vadelma (70 %), sokeri.
Pensasmustikkamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Pensasmustikka (70 %), sokeri (29 %), sitruunamehu (1 %).
Peruna 'Afra' (jauhoinen), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Afra' (jauhoinen), 10 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Afra' (jauhoinen), 3 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Colomba' (kiinteä), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Colomba' (kiinteä), 10 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Colomba' (kiinteä), 3 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Opera' (jauhoinen), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Opera' (jauhoinen), 10 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Opera' (jauhoinen), 3 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Siikli' (kiinteä), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Siikli' (kiinteä), 10 kg (Oksalan perinnetila)
Peruna 'Siikli' (kiinteä), 3 kg (Oksalan perinnetila)
Porkkana, 1 kg (Hujalan tila)
Porkkana, 1 kg (Ahokas)
Porkkana, 10 kg (Hujalan tila)
Porkkana, 3 kg (Hujalan tila)
Porkkanamarmeladi, 100 g (Vavesaaren tila)
Porkkana (52 %), ruokosokeri, sitruuna, hyytelöimisaine (pektiini), jauhettu inkivääri.
Punaherukkahyytelö, 2 dl (Järvenpään tila)
Punaherukka (70 %), sokeri, pektiini.
Punaherukkamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Sokeroitu, höyrystetty.
Puolukkahillo, 100 g (Vavesaaren tila)
Puolukka (57 %), ruokosokeri, vesi, pektiini, sitruunahappo.
Puolukkahunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Raparperi-väinönputkihillo, 2 dl (Järvenpään tila)
Raparperi, väinönputki, sokeri (40 %), pektiini.
Raparperimarmeladi, 100 g (Vavesaaren tila)
Raparperi (50 %), ruokosokeri, sitruuna, pektiini, kaneli.
Raparperimehu, 5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu raparperimehu (78 %), raakaruokosokeri.
Ruishiutale, 1 kg (Juholan tila)
Ruisjauho, hieno (täysjyvä), 1 kg (Juholan tila)
Ruisjauho, karkea (täysjyvä, puurojauho), 1 kg (Juholan tila)
Ruisrouhe (hieno), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Savumuikkuja öljyssä, 220 g josta muikkua 170 g (Puula-Särvin)
Savustettu muikku, rypsiöljy, suola (1,5 %).
Savuneulamuikkuja öljyssä, 220 g josta muikkua 170 g (Puula-Särvin)
Savustettu muikku, rypsiöljy, suola (1,5 %).
Speltti-mustikkanäkkileipä (täysjyvä), 240 g (SunSpelt)
Täysjyväspelttijauho, spelttihiutale, hieno spelttilese, vesi, mustikka (1,1 %), kristallisuola (0,9 %), nokkonen (0,7 %).
Spelttihiutale, 500 g (SunSpelt)
Spelttijauho, täysjyvä, 800 g (SunSpelt)
Spelttilakupatukka, 28 g (SunSpelt)
Melassi, täysjyväspelttijauho (32 %), kookospalmusokeri, lakritsiuute, sokerijuurikassiirappi, himalajan kristallisuola, anisöljy.
Spelttipasta (täysjyvä), Cappelli (kotilo), 330 g (SunSpelt)
Täysjyväspelttijauho, vesi, kristallisuola (0,2 %).
Spelttipasta (täysjyvä), Fusilli (kierre), 330 g (SunSpelt)
Täysjyväspelttijauho, vesi, kristallisuola (0,2 %).
Spelttisämpyläjauhoseos, 800 g (SunSpelt)
Täysjyväspelttijauho, puolikarkea spelttijauho, spelttihiutale, kypsennetty spelttilese.
Sämpyläjauho (vehnää; jyvän sisä- ja välikerros sekä osa ulkokerroksesta), 1 kg (Juholan tila)
Tattaripasta, Fusilli (kierre), 250 g (Keskisen mylly)
Tattarijauho, vesi, suola.
Tattaripasta, Makaroni (putki), 250 g (Keskisen mylly)
Tattarijauho, vesi, suola.
Tilauksen kotiinkuljetus (Jolppi ry)
Tuore hiivaleipä (vehnä-kaura-ruis), 550 g (Maatilamatkailu Kumpunen)
Hiivaleipäjauho, kaurahiutale, ruishiutale, hiiva, suola (0,4 %).
Tuore kaura-siemenleipä (gluteeniton), ei-vegaaninen versio, 1 kg (kokonainen) (Café Aina)
Gluteeniton kaura, auringonkukansiemen, pellavansiemen, psyllium, laktoositon voi, hunaja, ruususuola (1 %).
Tuore kaura-siemenleipä (gluteeniton), ei-vegaaninen versio, 500 g (puolikas) (Café Aina)
Gluteeniton kaura, auringonkukansiemen, pellavansiemen, psyllium, laktoositon voi, hunaja, ruususuola (1 %).
Tuore kaura-siemenleipä (gluteeniton), vegaaninen versio, 1 kg (kokonainen) (Café Aina)
Gluteeniton kaura, auringonkukansiemen, pellavansiemen, psyllium, kylmäpuristettu kookosöljy, kookossokeri, ruususuola (1 %).
Tuore kaura-siemenleipä (gluteeniton), vegaaninen versio, 500 g (puolikas) (Café Aina)
Gluteeniton kaura, auringonkukansiemen, pellavansiemen, psyllium, kylmäpuristettu kookosöljy, kookossokeri, ruususuola (1 %).
Tuore ruisleipä, 650 g (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ruis, vesi, suola (0,4 %).
Tyrni, 300 g (pakaste) (Nojosniemen tila)
Tyrnihyytelö, 100 g (Vavesaaren tila)
Tyrni (45 %), ruokosokeri, vesi, pektiini.
Variksenmarjamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Variksenmarja, vesi, viinihappo, sokeri.
Vehnähiutale, 1 kg (Juholan tila)
Vehnäjauho, puolikarkea (jyvän sisäkerroksesta), 2 kg (Juholan tila)
Vehnälese, 1 kg (Juholan tila)
Vehnärouhe (hieno), 1 kg (Oksalan perinnetila)
Voikukkasiirappi, 1 dl (Järvenpään tila)
Voikukan terälehti, sokeri, sitruunamehu.
Väinönputkisiirappi, 1 dl (Järvenpään tila)
Väinönputki, sokeri, vesi.