Tuoteselosteet

Tältä sivulta saat lisätietoa tilattavissa olevista tuotteista joko aakkosjärjestyksessä tai tuottajien mukaan järjestettynä.

Elixi

Hamppuöljy, kylmäpuristettu, 2,5 dl
Pellavalakritsi, 150 g
Siirappi, vehnäjauho, pellavansiemenrouhe, lakritsiuute, lääkehiili, anis, suola (0,2 %).
Pellavansiemenrouhe, 300 g
Pellavaöljy, kylmäpuristettu, 2,5 dl

Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti

Elonkehä 1/2018 "Pohjoinen"
Elonkehä 2/2018 "Teknologian kritiikki"
Elonkehä 3/2017 "Vuorovaikutus"
Elonkehä 3/2018 "Tunto"
Elonkehä 4/2017 "Metsä"

Hakanen

Heinä, noin 7 kg:n paali
Tuore made, noin 400 g
Tuore made, noin 400 g, perattuna

Hujalan tila

Porkkana, 1 kg
Porkkana, 10 kg
Porkkana, 3 kg

Jolppi ry

En liity nyt jäseneksi
Jäsenyys vuodelle 2018–19
Olen jo jäsen
Tilauksen kotiinkuljetus

Juholan tila

Herne (kuivattu), 1 kg
Kauralestyjauho (jyvän sisäkerroksesta), 1 kg
Kokojyvävehnäjauho, 1 kg
Lettujauho (vehnää ja ohraa), 1 kg
Vehnäjauho, grahamjauho, ohrajauho.
Mannaryyni (vehnää; jyvän sisäkerroksesta), 1 kg
Neljän viljan hiutale (kaura, vehnä, ohra, ruis), 1 kg
Ohrajauho (täysjyvä), 1 kg
Ruishiutale, 1 kg
Ruisjauho, hieno (täysjyvä), 1 kg
Ruisjauho, karkea (täysjyvä, puurojauho), 1 kg
Sämpyläjauho (vehnää; jyvän sisä- ja välikerros sekä osa ulkokerroksesta), 1 kg
Vehnähiutale, 1 kg
Vehnäjauho, puolikarkea (jyvän sisäkerroksesta), 2 kg
Vehnälese, 1 kg

Järvenpään tila

Aamiaishillo porkkanasta, 5 dl
Porkkana, sitruuna, sokeri ja pektiini
Hapankaali, 7,5 dl
Keräkaali, porkkana, merisuola, katajanmarja.
Kuningatarhillo (mustikka-vadelma), 2 dl
Mustikka ja vadelma (yhteensä 70 %), sokeri, pektiini, sakeuttamisaine.
Kuusenkerkkäsiirappi, 1 dl
Kuusenkerkkä, sokeri, vesi.
Mustaherukkahyytelö, 2 dl
Mustaherukka, sokeri, pektiini
Mustaherukkamehu, 5 dl
Sokeroitu, höyrystetty.
Paseerattu vadelmahillo, 2 dl
Vadelma (70 %), sokeri.
Pensasmustikkamehu, 5 dl
Pensasmustikka (70 %), sokeri (29 %), sitruunamehu (1 %).
Punaherukkahyytelö, 2 dl
Punaherukka (70 %), sokeri, pektiini.
Punaherukkamehu, 5 dl
Sokeroitu, höyrystetty.
Raparperi-väinönputkihillo, 2 dl
Raparperi, väinönputki, sokeri (40 %), pektiini.
Variksenmarjamehu, 5 dl
Variksenmarja, vesi, viinihappo, sokeri.
Voikukkasiirappi, 1 dl
Voikukan terälehti, sokeri, sitruunamehu.
Väinönputkisiirappi, 1 dl
Väinönputki, sokeri, vesi.

Keskisen mylly

Tattaripasta, Fusilli (kierre), 250 g
Tattarijauho, vesi, suola.
Tattaripasta, Makaroni (putki), 250 g
Tattarijauho, vesi, suola.

Maatilamatkailu Kumpunen

Kaurahiutale, 1 kg
Kauranjyvä, 1 kg
Kauraryyni, kokonainen, 1 kg
Ohrahiutale, 1 kg
Ohranjyvä, 1 kg
Ohraryyni, kokonainen, 1 kg
Ohraryyni, rikottu, 1 kg
Tuore hiivaleipä (vehnä-kaura-ruis), 550 g
Hiivaleipäjauho, kaurahiutale, ruishiutale, hiiva, suola (0,4 %).
Tuore ruisleipä, 650 g
Ruis, vesi, suola (0,4 %).

Marjatila Raitaniemi

Karpalo, 2,5 kg (pakaste)
Karpalojauhe, 100 g
Karpalotäysmehu, 3,5 dl
Lakka, 300 g (pakaste)
Lakkajauhe, 100 g
Mansikka, 2,5 kg (pakaste)
Mansikkajauhe, 100 g
Mansikkatäysmehu, 3,5 dl
Marja-aroniatäysmehu, 3,5 dl
Mustaherukka, 2,5 kg (pakaste)
Mustaherukkajauhe, 100 g
Mustaherukkatäysmehu, 3,5 dl
Mustikka, 2,5 kg (pakaste)
Mustikkajauhe, 100 g
Mustikkatäysmehu, 3,5 dl
Punaherukka, 2,5 kg (pakaste)
Puolukka, 2,5 kg (pakaste)
Puolukkajauhe, 100 g
Tyrnijauhe, 100 g
Tyrnitäysmehu, 3,5 dl
Vadelma, 2,5 kg (pakaste)

Niemelän lammastila

Hahtuvalanka, noin 40 g
Väreinä valkoinen ja vaaleanharmaa. Vyyhdet ovat noin 40 g:n painoisia, hinta 10 €/100 g.
Istuimenalunen lampaantaljasta
Kaksisäikeinen karstalanka, vaaleanharmaa, 100 g
Vyyhdet ovat painoltaan 100–120 g, hinta 10 €/100 g.
Karitsakukko-säilyke, 380 g
Ruisleipä, luomukaritsan liha, peruna, sianliha, riisi, suola. Kukko saadaan purkista avaamalla molemmat puolet ja työntämällä ulos. Valmis nautittavaksi.
Karitsan entrecote, noin 500–600 g (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan kare, 700–900 g (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan kyljys, 700–900 g (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan patalihat (niskakiekko/lapaviipale/lapapaisti), 0,5–1 kg (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan ribsit, noin 1 kg (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan sisäfile, 400–800 g (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan ulkofile, 400–900 g (pakaste)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsanvilla, 100 g
Lampaan jauheliha, noin 500 g (pakaste)
Lampaan luuton paisti, noin 1,2 kg (pakaste)
Lampaan sisäfile, noin 500 g (pakaste)
Lampaan ulkofile, noin 600 g (pakaste)
Lampaanmaitosaippua, laventeli, noin 50 g:n pala
Lampaanmaito, kookosrasva, rypsiöljy ja laventeli.
Lampaanmaitosaippua, laventeli, noin 60 g:n pala
Lampaanmaito, kookosrasva, rypsiöljy ja laventeli.
Lampaantalja, lyhytvillainen (villan pituus alle 6 cm)
Lampaantalja, pitkävillainen (villan pituus yli 6 cm)
Lampaanvilla, 100 g

Nojosniemen tila

Härkäpapu (kuivattu), 1 kg
Härkäpapurouhe, 500 g
Kaurajauho (täysjyvä), 900 g
Tyrni, 300 g (pakaste)

Oikarinlaidan lintutila

Kananmunat, 6 kpl:n kenno

Oksalan perinnetila

Hiivaleipäjauho (vehnää; jyvän välikerroksesta), 1 kg
Joulupuuroseos (ohra-, vehnä-, speltti- ja kauraryynejä), 1 kg
Kaurarouhe (hieno), 1 kg
Kauratalkkuna, 700 g
Kolmen viljan rouheseos (vehnä, kaura, ruis), 1 kg
Monimanna (vehnää, ohraa ja kauraa), 1 kg
Ohramanna, 700 g
Ohrarouhe (hieno), 1 kg
Pannariseos (vehnää, kauraa ja härkäpapua), 1 kg
Peruna 'Afra' (jauhoinen), 1 kg
Peruna 'Afra' (jauhoinen), 10 kg
Peruna 'Afra' (jauhoinen), 3 kg
Peruna 'Colomba' (kiinteä), 1 kg
Peruna 'Colomba' (kiinteä), 10 kg
Peruna 'Colomba' (kiinteä), 3 kg
Peruna 'Opera' (jauhoinen), 1 kg
Peruna 'Opera' (jauhoinen), 10 kg
Peruna 'Opera' (jauhoinen), 3 kg
Ruisrouhe (hieno), 1 kg
Vehnärouhe (hieno), 1 kg

Piesalan tila

Kananmunat, 10 kpl:n kenno

SunSpelt

Speltti-mustikkanäkkileipä (täysjyvä), 240 g
Täysjyväspelttijauho, spelttihiutale, hieno spelttilese, vesi, mustikka (1,1 %), kristallisuola (0,9 %), nokkonen (0,7 %).
Spelttihiutale, 500 g
Spelttilakritsipatukka, 28 g
Melassi, täysjyväspelttijauho (32 %), kookospalmusokeri, lakritsiuute, sokerijuurikassiirappi, himalajan kristallisuola, anisöljy.
Spelttipasta (täysjyvä), Cappelli (kotilo), 330 g
Täysjyväspelttijauho, vesi, kristallisuola (0,2 %).
Spelttisämpyläjauhoseos, 800 g
Täysjyväspelttijauho, puolikarkea spelttijauho, spelttihiutale, kypsennetty spelttilese.

Sysmän luomuherkut

Mysli, hunaja-vilja, 2,5 kg
Vehnähiutale, kaurahiutale, ruokosokeri, rypsiöljy, ruishiutale, hunaja (3 %), vanilja-aromi.
Mysli, hunaja-vilja, 400 g
Vehnähiutale, kaurahiutale, ruokosokeri, rypsiöljy, ruishiutale, hunaja (3 %), vanilja-aromi.
Mysli, hunaja-vilja, 5 kg
Vehnähiutale, kaurahiutale, ruokosokeri, rypsiöljy, ruishiutale, hunaja (3 %), vanilja-aromi.
Mysli, mansikka-mustikka, 2,5 kg
Kaurahiutale, omenamehutiiviste, rypsiöljy, hampunsiemen, pellavansiemen, auringonkukansiemen, pakkaskuivattu luomumansikka (0,75 %), pakkaskuivattu luomumustikka (0,75 %).
Mysli, mansikka-mustikka, 400 g
Kaurahiutale, omenamehutiiviste, rypsiöljy, hampunsiemen, pellavansiemen, auringonkukansiemen, pakkaskuivattu luomumansikka (0,75 %), pakkaskuivattu luomumustikka (0,75 %).
Mysli, mansikka-mustikka, 5 kg
Kaurahiutale, omenamehutiiviste, rypsiöljy, hampunsiemen, pellavansiemen, auringonkukansiemen, pakkaskuivattu luomumansikka (0,75 %), pakkaskuivattu luomumustikka (0,75 %).
Mysli, omena-karpalo, 2,5 kg
Kaurahiutale, ruokosokeri, rypsiöljy, hunaja, karpalo (3 %), omena (3 %).
Mysli, omena-karpalo, 400 g
Kaurahiutale, ruokosokeri, rypsiöljy, hunaja, karpalo (3 %), omena (3 %).
Mysli, omena-karpalo, 5 kg
Kaurahiutale, ruokosokeri, rypsiöljy, hunaja, karpalo (3 %), omena (3 %).
Sipulikeittoaines, 64 g
Sipuli (42 %), merisuola, vehnäjauho, perunajauho, maltodekstriini, sokeri, paprika, persilja, timjami, mustapippuri.
Viljapihviaines, 150 g
Vehnähiutale, kaurahiutale, spelttijauho, kauralese, camelinansiemen, vehnägluteeni, sipuli, valkosipuli, merisuola (1,9 %), persilja, liperi, purjo.

Töysän hampputila

Hampunsiemen, 250 g

Vanha-Savelan tila

Highland-naudan burgerjauheliha, 500 g (pakaste)
Highland-naudan jauheliha, 500 g (pakaste)
Highland-naudan kulmapaisti, noin 1,3 kg (pakaste)
Highland-naudan kuutioliha, noin 1 kg (pakaste)
Highland-naudan maksa, noin 500 g (pakaste)
Highland-naudan osso bucco, noin 1 kg (2 kpl) (pakaste)
Highland-naudan paahtopaisti, noin 1 kg (pakaste)
Highland-naudan paistijauheliha, 500 g (pakaste)
Highland-naudan paistikäriste, noin 1 kg (pakaste)
Highland-naudan paistisuikale, 2 x noin 500 g (pakaste)
Highland-naudan paistisuikale, noin 500 g (pakaste)
Highland-naudan pataliha, noin 1 kg (pakaste)
Highland-naudan sisäfile, noin 900 g (pakaste)
Highland-naudan sisäpaisti, noin 1,3 kg (pakaste)
Highland-naudan sisäpaistikäriste, noin 500 g (pakaste)
Highland-naudan suikaleliha, noin 1 kg (pakaste)
Highland-naudan ulkofile, noin 1 kg (pakaste)
Highland-naudan ulkopaisti, noin 1,3 kg (pakaste)
Highland-nautasäilyke, 2 x 400 g
Highland-naudanliha (94,5 %), perunajauho, suola (1,5 %).
Highland-nautasäilyke, 400 g
Highland-naudanliha (94,5 %), perunajauho, suola (1,5 %).

Vestola

Hunaja, 450 g

Äijälän Talo ry

Basilika (kuivattu), 10 g
Hunaja, 250 g
Lehmuksenkukka (kuivattu), 20 g
Lehtikaali (kuivattu), 20 g
Lipstikka (kuivattu), 10 g
Minttu (kuivattu), 10 g
Nokkonen (kuivattu), 10 g
Oregano (kuivattu), 10 g
Punajuurilastu (kuivattu), 50 g
Purjo (kuivattu), 10 g
Ranskalainen rakuuna (kuivattu), 10 g
Sitruunamelissa (kuivattu), 10 g
Venäläinen rakuuna (kuivattu), 10 g