Tuoteselosteet

Tältä sivulta saat lisätietoa tilattavissa olevista tuotteista joko aakkosjärjestyksessä tai tuottajien mukaan järjestettynä.

Aamiaishillo porkkanasta, 5 dl (Järvenpään tila)
Porkkana, sitruuna, sokeri, pektiini.
Elonkehä 1/2018 "Pohjoinen" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 2/2018 "Teknologian kritiikki" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 3/2017 "Vuorovaikutus" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 3/2018 "Tunto" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 4/2017 "Metsä" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
Elonkehä 4/2018 "Talous" (Elonkehä – Syväekologinen kulttuurilehti)
En liity nyt jäseneksi (Jolppi ry)
Hahtuvalanka, harmaa, noin 40 g (Niemelän lammastila)
Vyyhdet ovat noin 40 g:n painoisia, hinta 10 €/100 g.
Hahtuvalanka, valkoinen, noin 40 g (Niemelän lammastila)
Vyyhdet ovat noin 40 g:n painoisia, hinta 10 €/100 g.
Hampunsiemen, 250 g (Nojosniemen tila)
Hapankaali, 7,5 dl (Järvenpään tila)
Keräkaali, porkkana, merisuola, katajanmarja.
Heinä, noin 7 kg:n paali (Hakanen)
Herne (kuivattu), 1 kg (Juholan tila)
Hieno irtoheinä, muovikassillinen (Järvenpään tila)
Highland-chorizomakkara (nautaa ja sikaa), noin 400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Naudan- ja sianliha (75 %), vesi, perunatärkkelys, suola (1,7 %), mausteet (chili, paprika, mustapippuri, cayennepippuri, oregano, rosmariini, valkosipuli, sinapinsiemen, kumina).
Highland-grillimakkara (nautaa ja sikaa), noin 400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Luomunauta (80 %), sianliha, vesi, perunatärkkelys, suola (1,7 %), mausteet (maustepippuri, inkivääri, paprika, korianteri, sinapinsiemen, curry, chili, muskotti, stabilointiaine E452, hapettumisenestoaine E300, säilöntäaine E250).
Highland-naudan burgerjauheliha, 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan jauheliha, 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Rasvaa alle 10 %.
Highland-naudan kulmapaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan kuutioliha, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan paistijauheliha, 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Rasvaa alle 5 %.
Highland-naudan paistikäriste, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan paistisuikale, 2 x noin 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan paistisuikale, noin 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan sisäfile, puolikas = noin 600–900 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan sisäpaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan sisäpaistikäriste, noin 500 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan ulkofile, noin 1 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan ulkofilepihvi, 2 kpl = noin 300–400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudan ulkopaisti, noin 1,3 kg (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Highland-nautasäilyke, 2 x 400 g (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudanliha (94,5 %), perunajauho, suola (1,5 %).
Highland-nautasäilyke, 400 g (Vanha-Savelan tila)
Highland-naudanliha (94,5 %), perunajauho, suola (1,5 %).
Highland-palviryynimakkara tattarilla (nautaa ja sikaa), noin 400 g (pakaste) (Vanha-Savelan tila)
Luomunauta (75 %), sianliha (5 %), vesi, tattariryyni, perunatärkkelys, suola (1,7 %), sipuli, mausteet (maustepippuri, mustapippuri, paprika, korianteri, sinappijauhe, sokeri).
Horsmahunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Härkäpapu (kuivattu), 1 kg (Nojosniemen tila)
Härkäpapurouhe, 500 g (Nojosniemen tila)
Istuimenalunen lampaantaljasta (Niemelän lammastila)
Jäsenyys vuodelle 2018–19 (Jolppi ry)
Kaksisäikeinen karstalanka, vaaleanharmaa, 100 g (Niemelän lammastila)
Vyyhdet ovat painoltaan 100–120 g, hinta 10 €/100 g.
Kananmunat, 10 kpl:n kenno (Piesalan tila)
Kanervahunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Karitsakukko-säilyke, 380 g (Niemelän lammastila)
Ruisleipä, luomukaritsanliha, peruna, sianliha, riisi, suola. Kukko saadaan purkista avaamalla molemmat puolet ja työntämällä ulos. Valmis nautittavaksi.
Karitsan entrecote, noin 600 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan jauheliha, noin 500 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan kare, 700–900 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan kyljys, 700–900 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan lapaviipale ja lapapaisti, noin 1 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan luuton paisti, noin 1 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan maksa, noin 500 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan niskakiekko, noin 0,5–1 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan patakassi (jauhelihaa, niskakiekko ja lapaa), noin 2,4 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan putkiluupaisti, noin 1 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan ribsit, noin 1 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan ulkofile, 400–900 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karitsan viulu, 2–3 kg (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Karpalojauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Karpalotäysmehu, 3,5 dl (Marjatila Raitaniemi)
Kaurahiutale, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Kaurajauho (täysjyvä), 900 g (Nojosniemen tila)
Kauralestyjauho (jyvän sisäkerroksesta), 1 kg (Juholan tila)
Kauranjyvä (kuorimaton), 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Kauraryyni, kokonainen, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Kauratalkkuna, hieno, 500 g (Koppelin tila)
Kokojyvävehnäjauho, 1 kg (Juholan tila)
Kotipuutarhan omenamehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Kuningatarhillo (mustikka-vadelma), 2 dl (Järvenpään tila)
Mustikka ja vadelma (yhteensä 70 %), sokeri, sakeuttamisaine (pektiini).
Kuusenkerkkäsiirappi, 1 dl (Järvenpään tila)
Kuusenkerkkä, sokeri, vesi.
Lakka, 300 g (pakaste) (Marjatila Raitaniemi)
Lakkahillo, 100 g (Vavesaaren tila)
Lakka (50 %), ruokosokeri, vesi, pektiini, sitruunahappo, ksantaani.
Lakkajauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Lampaan jauheliha, noin 500 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Lampaan ulkofile, noin 600 g (pakaste) (Niemelän lammastila)
Lammasrotu on maatiaisrotu, kainuunharmas.
Lampaanmaitosaippua, laventeli, noin 60 g:n pala (Niemelän lammastila)
Lampaanmaito, kookosrasva, rypsiöljy, laventeli.
Lampaantalja, lyhytvillainen (villan pituus alle 6 cm) (Niemelän lammastila)
Lampaantalja, pitkävillainen (villan pituus yli 6 cm) (Niemelän lammastila)
Lampaanvilla, 100 g (Niemelän lammastila)
Lanttusose, 1 kg (pakaste) (Koppelin tila)
Hauduttamalla valmistettu, sopii mm. laatikoihin ja rieskoihin.
Lehtikaali (kuivattu), 20 g (Äijälän Talo ry)
Lehtikaalijauhe, 50 g (Vanhamäki)
Lettujauho (vehnää ja ohraa), 1 kg (Juholan tila)
Vehnäjauho, grahamjauho, ohrajauho.
Mannaryyni (vehnää; jyvän sisäkerroksesta), 1 kg (Juholan tila)
Mansikka, 2,5 kg (pakaste) (Marjatila Raitaniemi)
Mansikka-punaherukkahillo, 2 dl (Järvenpään tila)
Mansikka ja punaherukka (yhteensä 70 %), sokeri, sakeuttamisaine (pektiini).
Mansikka-raparperimehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Vesi, kylmäpuristettu mansikkamehu (19 %), kylmäpuristettu raparperimehu (19 %), sokeri, saskatoonmehu, rakenteensäätöaine (ksantaanikumi).
Mansikkajauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Mansikkamehu, 5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu mansikkamehu (85 %), raakaruokosokeri, sitruunahappo.
Mansikkatäysmehu, 3,5 dl (Marjatila Raitaniemi)
Marja-aroniatäysmehu, 3,5 dl (Marjatila Raitaniemi)
Marmeladimakeinen, Hilja & Otto (tyrni-mustaherukka), 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, tyrni ja mustaherukka (yhteensä 10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Karpalo, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, karpalo (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Mustikka, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, mustikka (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Puolukka, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, puolukka (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marmeladimakeinen, Tyrni, 150 g (Vavesaaren tila)
Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, tyrni (10 %), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Mausteinen viherherukkamarmeladi, 100 g (Vavesaaren tila)
Ruokosokeri, viherherukka (44 %), paprika, hyytelöimisaine (pektiini), mausteet, suola.
Metsäkukkahunaja, 1 kg (muovisanko) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 300 g (lasipurkki) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 350 g (muovinen puristepullo) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 450 g (muovipurkki) (Mesimäen hunajatarhat)
Metsäkukkahunaja, 500 g (lasipurkki) (Mesimäen hunajatarhat)
Minttu (kuivattu), 10 g (Äijälän Talo ry)
Mustaherukkahyytelö, 2 dl (Järvenpään tila)
Mustaherukka, sokeri, pektiini
Mustaherukkajauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Mustaherukkamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Sokeroitu, höyrystetty.
Mustaherukkatäysmehu, 3,5 dl (Marjatila Raitaniemi)
Mustikka-puolukkamehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Vesi, kylmäpuristettu mustikkamehu (33 %), kylmäpuristettu puolukkamehu (7 %), sokeri.
Mustikkahillo, 100 g (Vavesaaren tila)
Mustikka (55 %), raakaruokosokeri, vesi, pektiini, sitruunahappo.
Mustikkajauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Mustikkatäysmehu, 3,5 dl (Marjatila Raitaniemi)
Mysli, mustikka, 400 g (Vavesaaren tila)
Kaurahiutale, vehnähiutale, ruishiutale, ohrahiutale, sokeri, mustikka (4,5 %), pellavarouhe, hunaja, rypsiöljy, vesi.
Mysli, siemen, 400 g (Vavesaaren tila)
Kaurahiutale, spelttihiutale, kauraryyni, siirappi, hampunsiemen (5 %), auringonkukansiemen, rypsiöljy, vesi, kurpitsansiemen, pellavansiemen, chiansiemen (2 %).
Mysli, tyrni, 400 g (Vavesaaren tila)
Kaurahiutale, ruishiutale, ohrahiutale, sokeri, pellavarouhe, tyrnirouhe (3 %), hunaja, rypsiöljy, porkkanarouhe, vesi.
Neljän viljan hiutale (kaura, vehnä, ohra, ruis), 1 kg (Juholan tila)
Nokkonen (kuivattu), 10 g (Äijälän Talo ry)
Ohrahiutale, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ohrajauho (täysjyvä), 1 kg (Juholan tila)
Ohranjyvä (kuorimaton), 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ohraryyni, kokonainen, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ohraryyni, rikottu, 1 kg (Maatilamatkailu Kumpunen)
Olen jo jäsen (Jolppi ry)
Omenatäysmehu, 3 l:n hanapakkaus (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu, pastöroitu.
Paseerattu vadelmahillo, 2 dl (Järvenpään tila)
Vadelma (70 %), sokeri.
Pensasmustikkamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Pensasmustikka (70 %), sokeri.
Peruna 'Afra' (jauhoisempi yleisperuna), 1 kg (Koppelin tila)
Peruna 'Afra' (jauhoisempi yleisperuna), 10 kg (Koppelin tila)
Peruna 'Afra' (jauhoisempi yleisperuna), 5 kg (Koppelin tila)
Peruna 'Siikli' (kiinteä), 1 kg (Koppelin tila)
Peruna 'Siikli' (kiinteä), 10 kg (Koppelin tila)
Peruna 'Siikli' (kiinteä), 5 kg (Koppelin tila)
Porkkana, 1 kg (Hujalan tila)
Porkkana, 10 kg (Hujalan tila)
Porkkana, 3 kg (Hujalan tila)
Porkkanasose, 1 kg (pakaste) (Koppelin tila)
Hauduttamalla valmistettu, sopii mm. laatikoihin ja rieskoihin.
Punaherukkahyytelö, 2 dl (Järvenpään tila)
Punaherukka (70 %), sokeri, pektiini.
Punaherukkamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Sokeroitu, höyrystetty.
Puolukkahillo, 100 g (Vavesaaren tila)
Puolukka (57 %), ruokosokeri, vesi, pektiini, sitruunahappo.
Puolukkahunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Puolukkajauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Raparperi-väinönputkihillo, 2 dl (Järvenpään tila)
Raparperi, väinönputki, sokeri (40 %), vesi.
Raparperimarmeladi, 100 g (Vavesaaren tila)
Raparperi (50 %), ruokosokeri, sitruuna, pektiini, kaneli.
Raparperimehu, 5 dl (Vavesaaren tila)
Kylmäpuristettu raparperimehu (78 %), raakaruokosokeri.
Ruishiutale, 1 kg (Juholan tila)
Ruisjauho, hieno (täysjyvä), 1 kg (Juholan tila)
Ruisjauho, karkea (täysjyvä, puurojauho), 1 kg (Juholan tila)
Saunavasta, kuivattu (Järvenpään tila)
Sitruunamelissa (kuivattu), 10 g (Äijälän Talo ry)
Spelttijauho, täysjyvä, 800 g (SunSpelt)
Spelttitäysjyvämuro, 200 g (SunSpelt)
Spelttitäysjyväjauho, Himalajan kristallisuola (0,9 %).
Sämpyläjauho (vehnää; jyvän sisä- ja välikerros sekä osa ulkokerroksesta), 1 kg (Juholan tila)
Tattarihunaja, 140 g (Mesimäen hunajatarhat)
Tattaripasta, Makaroni (putki), 250 g (Keskisen mylly)
Tattarijauho, vesi, suola.
Tilauksen kotiinkuljetus (Jolppi ry)
Tuore hiivaleipä (vehnä-kaura-ruis), 550 g (Maatilamatkailu Kumpunen)
Hiivaleipäjauho, kaurahiutale, ruishiutale, hiiva, suola (0,4 %).
Tuore ruisleipä, 650 g (Maatilamatkailu Kumpunen)
Ruis, vesi, suola (0,4 %).
Tyrni, 300 g (pakaste) (Nojosniemen tila)
Tyrnihyytelö, 100 g (Vavesaaren tila)
Tyrni (45 %), ruokosokeri, vesi, pektiini.
Tyrnijauhe, 100 g (Marjatila Raitaniemi)
Tyrnitäysmehu, 3,5 dl (Marjatila Raitaniemi)
Variksenmarjamehu, 5 dl (Järvenpään tila)
Variksenmarja, vesi, viinihappo, sokeri.
Vehnähiutale, 1 kg (Juholan tila)
Vehnäjauho, puolikarkea (jyvän sisäkerroksesta), 2 kg (Juholan tila)
Vehnälese, 1 kg (Juholan tila)
Venäläinen rakuuna (kuivattu), 10 g (Äijälän Talo ry)
Voikukkasiirappi, 1 dl (Järvenpään tila)
Voikukan terälehti, sokeri, sitruunamehu.
Väinönputkisiirappi, 1 dl (Järvenpään tila)
Väinönputki, sokeri, vesi.
Yrttisuola, 50 g (Vanhamäki)
Merisuola (50 %), basilika, purjo, persilja, varsiselleri, sipuli, timjami, meirami, oregano.