Kevätkauden 2020 viimeiset tilauskerrat

Kuukausi Ruokien jako Tilausaika päättyy
Maaliskuu ke 25.3. klo 15.45–18.15 ke 18.3. klo 18
Huhtikuu ke 29.4. klo 15.45–18.15 ke 22.4. klo 18

Maaliskuun ruokajako joudutaan toteuttamaan poikkeusjärjestelyin. Huhtikuun osalta suunnitelmat ovat vielä epävarmoja.

Tilauslomake tulee näkyviin tämän sivun alaosaan vajaa viikko ennen tilausajan päättymistä. Liity Jolpin sähköpostilistalle, niin saat tiedon, kun tilauslomake on avattu.

Liittymällä Jolppi ry:n jäseneksi saat lukuvuoden 2019–20 kaikki tilauksesi ilman toimitusmaksua. Liittyminen onnistuu tilauslomakkeen kautta samalla kun teet tilauksen. Tilauksesi loppusummaan lisätään kyseisellä tilauskerralla jäsenmaksu 5 euroa (3,5 € + tilauksen toimitusmaksu 1,5 €). Muilta kuin jäseniltä peritään jokaisesta tilauksesta toimitusmaksu 1,5 €.

Tilauslomaketta selatessasi saat useita raaka-aineita sisältävien tuotteiden ainesosaluettelot ja mahdolliset muut lisätiedot näkyviin viemällä hiiren osoittimen tuotteen nimen kohdalle.

Tilauslomakkeen lähettäminen on ostopäätös, joten tilattuasi olet velvollinen maksamaan ostoksesi. Tuottajat ovat itse vastuussa tuotteistaan, Jolppi toimii ainoastaan tilauksen välittäjänä.

IN ENGLISH

The order form will appear on this site about two weeks before the delivery day, and closes after one week. Join the Jolppi mailing list to get notification of the orderings.

Jolppi membership for the academic year 2019–20 costs 5 euros. As a member you get all your orders without delivery costs. Delivery cost for non-members is 1.50 € for each order. You can join through the order form ("Jäsenyys vuodelle 2019–20" = become a member, "Olen jo jäsen" = already a member, "En ole jäsen enkä liity nyt" = Not a member and not joining).

The orders are binding, by filling the order form you commit to pick up and pay your order. The producers are responsible for their own products, Jolppi only acts as a middleman.

Unfortunately the order form is available only in Finnish.

If you have questions, feel free to contact us.